Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Ansøg om Julehjælp

Kær.dk har lavet sin egen "Ældre Julehjælp", da vi gerne vil glæde nogle ældre, der er bosiddende i Holstebro, Skive eller Lemvig Kommune, hvor Kær.dk har afdelinger.

Hvert år holder Kær.dk en julefrokost for alle vore borgere, og I år har vi valgt, at det koster 50 kr. pr. person at deltage, så vi kan glæde nogle ældre. Overskuddet fra vores julefrokost vil gå til  at indkøbe julekurve med lækkerier, som vi vil give til ældre trængende, for at sprede lidt julehygge i deres hjem.

Kender du en ældre person, som godt kunne trænge til lidt julehygge, så send os nogle linier herom i nedenstående formular senest den 6. december!

Udfyld navn og adresse på den person, som skal have julehjælpen. Skriv din egen emailadresse. Under "Din besked" skal du i første linie skrive, hvilken kommune personen, der skal modtage julekurven er bosiddende i. Bor han/hun i Holstebro, så skal der stå: Julehjælp Holstebro, og Julehjælp Skive eller Julehjælp Lemvig, hvis han/hun istedet bor i en af disse kommuner. 
Støt Kær.dk's Ældre Julehjælp
Vil du være med til at donere penge til, at Kær.dk kan uddele endnu flere julekurve til ældre, så støt vores Julehjælp ved at donere gavekort på minimum 25 kr. Ønsker du f.eks. at støtte med 100 kr., så skal du blot købe 4 gavekort a' 25 kr. Alle penge der bliver doneret til Julehjælpen går 100 % videre til indkøb af julekurve!

STØT KÆR.DK'S JULEHJÆLP HER!