Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Har du brug for
ældrepleje?

Ældrepleje i Holstebro, Lemvig, Skive, Struer, Vinderup og Thyborøn

Hjælp til ældrepleje 

Du har mulighed for at vælge Kær.dk til at yde ældrepleje, og det betyder, at vi kan hjælpe dig med personlig pleje og praktisk hjælp, samt at du har mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp, hvis du har behov for det.

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med de ting, du ikke længere selv kan klare eller overskue. Vore medarbejdere sætter en ære i at yde omsorg og pleje for de borgere, som har valgt os, og derudover har vi et godt samarbejde med de kommunale sygeplejersker og ergoterapeuter.

 

Du får et fast plejeteam

Hos Kær.dk bliver du tildelt et fast plejeteam, da vi vægter højt, at du føler dig tryg og tilpas, når du får besøg af os. Vore kompetente medarbejdere gør meget, for at få en god relation til sine egne borgere, og de observerer og handler på alt, hvad de ser, hvilket er medvirkende til, at vore ældre borgere og deres pårørende kan føle sig tryg.

Er du visiteret hjælp, så er det helt gratis for dig at vælge Kær.dk, selvom vi er et privat plejefirma, idet du har et frit valg. 

Hvis du ønsker at vide mere omkring privat ældrepleje, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak.


Kontakt Kær.dk2775 7778