Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Frit valg af hjemmehjælp

Frit valg af hjemmehjælp

Hvorfor frit valg af hjemmehjælp?

Du har et frit valg til at bestemme, hvem der skal hjælpe dig med personlig pleje og praktisk hjælp i dit hjem. Vælger du Kær.dk som din private hjemmehjælp, så sørger vi for, at du føler dig tryg og sikker, når vores faste personale skal hjælpe dig.

 

Fordele ved at vælge privat 

Fordelen ved at vælge Kær.dk er, at vi gør meget for at imødekomme dine ønsker til hjælp. Vi forkæler vores borgere ved at have rundstykker med hver søndag, og vi gør, hvad vi kan, for at skabe tryghed om vores borgere, og det gør vi bl.a. andet ved at sikre, at det primært er den samme medarbejder, der kommer i dit hjem hver gang.

En anden fordel du har, ved at vælge Kær.dk er, at du altid kan tilkøbe hjælp, hvis du ikke synes, at du har fået visiteret nok hjælp. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, så uanset om det er vask af sengetøj, madlavning, ledsagelse på en gåtur, en snak, få curler i håret eller rengøring, så har du mulighed for at tilkøbe denne ekstra hjælp hos os. 

Kær.dk er godkendt under fritvalgsordningen i Lemvig, Holstebro, Herning, Ikast/Brande, Skive og Struer kommune.


Sådan får du hjemmehjælp

Har du eller en pårørende brug for hjælp, så skal du kontakte visitationen - læs mere her! Derefter får du besøg af en visitator, der skal vurdere, hvor meget hjælp du har behov for. Hvis du ønsker at Kær.dk skal være din private leverandør af pleje eller praktisk hjælp, så skal du blot informere visitationen herom. Dernæst vil visitationen kontakte os, og vi vil efterfølgende kontakte dig.

Det er gratis for dig

Er du visiteret hjælp, så er det kommunen, der betaler for den hjælp, som du får. Det betyder, at det er gratis for dig at vælge Kær.dk, da vi får betaling for den hjælp vi yder direkte fra kommunen. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at skifte fra et kommunalt tilbud over til os, som er et privat hjemmeplejefirma

Bliv klogere på dine muligheder her!


Har du nogle spørgsmål, så endelig kontakt os.

Kontakt Kær.dk2775 7778