Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Frit valg af hjemmehjælp

Husk du har et frit valg og det er gratis!

Hvorfor frit valg af hjemmehjælp?

Hele livet igennem har du selv kunne vælge, hvilken børnehave du ville gå i, hvilken skole du ville på, hvilken læge du ønskede - dette kunne du, fordi du har et frit valg. Er du klar over, at du også har et frit valg, når du bliver ældre, og har brug for privat hjemmehjælp ?

Hvis du gerne selv vil bestemme, hvem der skal hjælpe dig med personlig pleje og praktisk bistand, så har du muligheden for at benytte fritvalgsordningen. Vælger du Kær.dk som din private hjemmehjælp, så sørger vi for, at du føler dig tryg og sikker, når vores faste personale skal hjælpe dig.

 

Fordele ved privat hjemmehjælp

Hos Kær.dk gør vi meget for at imødekomme dig og dine pårørendes ønsker til din hjælp. Vi gør hvad vi kan, for at skabe tryghed om vores borgere, og det gør vi blandt andet ved at sikre, at det primært er den samme medarbejder, der kommer i dit hjem hver gang, dog kan der være ændringer i forbindelse med ferier.

En anden stor fordel du har ved at vælge Kær.dk er, at du kan altid tilkøbe ekstra hjælp, hvis du ikke synes, at du har fået visiteret nok hjælp. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan hjælpe dig med, så uanset om det er vask af sengetøj, bagning, ledsagelse, gåtur, en snak eller rengøring, så har du mulighed for at tilkøbe denne ekstra hjælp hos os, hvilket ikke er muligt at gøre hos den kommunale hjemmepleje. Det bedste af det hele er, at du kan trække det fra som "Håndværkerfradrag", så det måske slet ikke kommer til at koste dig noget, hvis du ønsker lidt ekstra hjælp.

Har du eller en pårørende brug for hjælp, så kan du kontakte Kær.dk og lave en aftale, så vi kan gennemgå dine behov. På nuværende tidspunkt er Kær.dk godkendt under fritvalgsordningen i alle byer tilhørende Lemvig, Holstebro og Skive Kommune, så uanset om du eller din pårørende er bosat i disse byer eller eksempelvis bor i Thyborøn, Harboøre, Salling, Fur eller Vinderup, så kan vi hjælpe dig.


Sådan får du privat hjemmehjælp

Hvis du eller dine pårørende har brug for hjælp, så skal du kontakte Visitationen i din kommune - læs mere her! Derefter får du besøg af en visitator, der skal vurdere, hvor meget hjælp du har behov for. Hvis du ønsker at Kær.dk skal være din private leverandør af pleje eller rengøring, så skal du blot informere visitationen herom. Dernæst vil visitationen kontakte os, hvor de beder os om at kontakte dig/jer.

Det er gratis for dig

Når du har fået visiteret hjælp fra kommunen, så er det kommunen, der betaler for den hjælp, som du får. Det betyder, at det koster dig ikke noget at vælge Kær.dk - vi får betaling for den hjælp vi yder direkte fra kommunen. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at skifte fra et kommunalt tilbud over til os som er et privat hjemmeplejefirma. 

Bliv klogere på dine muligheder og rettigheder her: https://ældrebestemmerselv.dk


Har du nogle spørgsmål, så endelig kontakt os.

Kontakt Kær.dk | T: 2775 7778