Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Hjemmepleje
er et samarbejde –
ikke bare en visiteret ydelse

Hjemmepleje i Holstebro, Lemvig, Skive og Struer

Privat hjemmepleje

Hos Kær.dk tilbyder vi privat hjemmepleje i Holstebro, Herning, Ikast/Brande, Lemvig, Skive og Struer kommune. Vi står klar til at hjælpe dig med vores dygtige og kompetente plejepersonale, så du får den bedste hjemmepleje. I forbindelse med hjemmehjælp, er det visitationen i den pågældende kommune, som beslutter hvilken hjælp, der kan visiteres til dig, og det kan være alt fra:

  • Personlig pleje

  • Bad og måltider

  • Hjælp til rengøring

  • Indkøb

  • Struktur i hverdagen

  • Tøjvask

Vi tilpasser os dine behov

Vores personale tilrettelægger det bedste forløb for hjælpen, som er tilpasset dine behov i dit hjem. Inden vi starter med hjælpen, afstemmes forventninger omkring udførelsen af opgaverne samt hvilke besøgstidspunkter, der passer bedst ind i din dagligdag. Vi er meget fleksible i forhold til at tilpasse plejen således, at praktiske og personlige ønsker bliver tilgodeset så meget som muligt.

 

Tilkøb hjemmepleje

Selvom du ikke er visiteret hjemmepleje, så har du mulighed for at tilkøbe ekstra hjælp hos Kær.dk til at lette din hverdag. Flere af vores borgere har startet med at tilkøbe hjælp, og har siden hen kunne få hjælpen bevilget gennem visitationen, og der fortsætter alt uændret - den eneste forskel er, at du ikke selv skal betale. Kontakt os og hør nærmere på tlf. 2775 7778 

Kontakt Kær.dk2775 7778