Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Om Kær.dk
Kær Pleje & omsorg

Kær.dk har eksisteret siden 2009, og er etableret af Jes og Dorthe Lund, der også ejer rengøringsfirmaet Rengjort samt vikarbureauet Bestcare.

Vi tilbyder pleje, omsorg  og support  som et alternativ til den kommunale hjemmehjælp i Holstebro, Lemvig og Skive kommune samt omegn, og beskæftiger ca. 160 medarbejdere.

Vores mission er  at s
kabe rammerne for livskvalitet & et værdigt liv. Visionen for Kær.dk er, at være det bedste valg indenfor pleje & omsorg.

Vi ønsker at gøre en solid forskel for både borgere og personale - vi har hjertet med hele vejen! 

Kær.dk kan hjælpe med alt fra personlig pleje til indkøb, rengøring eller ledsagelse til et arrangement eller lægebesøg. Vi råder over et dygtigt og kompetent plejepersonale, der sikrer, at du får den bedste hjemmepleje. I den forbindelse gør vi meget ud af, at du har nogle faste hjælpere, der kommer i dit hjem hver gang, så du kan føle dig tryg, dog kan der forekomme ændringer i ferieperioder og ved sygdom. 

Vi har fast aftale med Holstebro, Lemvig og Skive Kommune, og kan derfor tilbyde dig privat hjemmehjælp i disse kommuner. Ønsker du at benytte Kær.dk som din private hjemmehjælper, så er det helt gratis. Det eneste det kræver er, at du kontakter visitationen i din kommune, og oplyser dem om, at du ønsker at benytte dig af Kær.dk. 

Har du brug for Privat hjemmehjælp?

Hvis du ikke er blevet visiteret, men har brug for ekstra hjælp i hverdagen, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig eller dine kære, så dagligdagen kan blive så god en oplevelse som overhovedet muligt.

Kær.dk er medlem af KA Pleje, og følger deres etiske regler.

Kontakt Kær.dk | T: 2775 7778