Antal: 0 Total: 0,00 DKK

Om Kær.dk | Kær Pleje & omsorg

Kær.dk har eksisteret siden 2010, og er etableret af Jes og Dorthe Lund, der også ejer rengøringsfirmaet Rengjort samt vikarbureauet Bestcare.

Vi tilbyder pleje, praktisk hjælp og store muligheder for at tilkøbe hjælp. Kær.dk et alternativ til den kommunale hjemmehjælp i Herning, Holstebro, Ikast/Brande, Lemvig, Skive og Struer kommune.

Kær.dk og Privat Pleje & Omsorg blev fusioneret den 1/7 2021, læs mere om det HER

Vores mission er at s
kabe rammerne for livskvalitet & et værdigt liv. Visionen for Kær.dk er, at være det bedste valg indenfor pleje & omsorg.

Vi ønsker at gøre en solid forskel for både borgere og personale - vi har hjertet med hele vejen! 

Kær.dk kan hjælpe med alt i forhold til diverse plejeopgaver, og både unge og ældre borgere. Derudover kan du tilkøbe hjælp hos os til alt fra indkøb til rengøring eller ledsagelse til et arrangement eller lægebesøg. Vi råder over et dygtigt og kompetent plejepersonale, der sikrer, at du får den bedste hjemmepleje. I den forbindelse gør vi meget ud af, at du har et fast plejeteam, der kommer i dit hjem, så du kan føle dig tryg. 

Ønsker du at benytte Kær.dk som din private hjemmehjælper, så er det helt gratis. Det eneste det kræver er, at du kontakter visitationen i din kommune, og oplyser dem om, at du ønsker at benytte dig af Kær.dk. 

Har du brug for Privat hjemmehjælp?

Hvis du ikke er blevet visiteret, men har brug for ekstra hjælp i hverdagen, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig eller dine kære, så dagligdagen kan blive så god en oplevelse som overhovedet muligt.

Kær.dk er medlem af KA Pleje, og følger deres etiske regler.

Kontakt Kær.dk2775 7778