Kær.dk tilbyder privat pleje & omsorg i Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Struer og Skive kommuner

Om os

Jes og Dorthe Lund startede kær.dk helt fra bunden i 2010 i Holstebro. Siden er aktiviteterne blevet udvidet til også at omfatte pleje og praktisk hjælp til borgere i Struer, Lemvig og Skive. Seneste skud på stammen er en fusion med Privat Pleje og Omsorg i Herning og Ikast-Brande i 2021. Dermed er der nu 6 kommuner under kær.dk-paraplyen.

Solid privat plejevirksomhed 

Kær.dk har løbende opbygget en økonomisk og faglig solid privat plejevirksomhed. Det har givet os et fundament til løbende at udvikle og styrke ambitionen om at levere markedets bedste pleje og omsorg indenfor hjemmehjælp, som også omfatter tilkøbsmuligheder af udvidet pleje, praktisk hjælp og ledsagelse til alt fra lægebesøg til familieaktiviteter og f.eks. kulturelle begivenheder.

Vores aktiviteter er primært båret af borgere, som vælger at bruge sine visiterede offentlige ydelser hos os som privat udbyder med et fast plejeteam. Men mængden af tilkøb til disse ydelser og borgere, som vælger os uden om det offentlige, er i stadig stigning.

Samarbejde med det offentlige

Kær.dk er godkendt under fritvalgsordningen i Herning, Ikast-Brande, Skive, Lemvig og Struer kommuner, lige som vi selvfølgelig arbejder aktivt sammen med disse kommuners visitationspersonale, sygeplejersker, ergoterapeuter, familierådgivere m.fl.

Kær.dk beskæftiger omkring 200 medarbejdere, som dagligt leverer privat pleje og omsorg til knapt 1.200 borgere i Holstebro, Herning, Ikast-Brande, Skive, Lemvig og Struer kommuner. Borgerne er hovedsageligt ældre, men omfatter også børnefamilier og handicappede.